TEPELPLAKKERS

Binnen de verschillende accessoires collecties van VoyeurX vind je sexy tepelplakkers van leer. VoyeurX wil een inspiratiebron zijn voor elke vrouw die van erotiek en kink houdt en voorkeur geeft aan luxe en stijl. Elk uniek ontwerp is een perfecte versiering voor een onweerstaanbare boezem. Ontdek onze teppelplakkers hieronder, er zit vast een prachtig exemplaar voor jou tussen!

Tepelplakkers Style tips

De tepelplakkers van VoyeurX zijn niet alleen in het boudoir te dragen, maar ook buiten de slaapkamer scoren de nipple covers hoog. We houden bij VoyeurX van veelzijdigheid en willen graag dat je een goddelijke indruk maakt, waar je ook bent. Combineer de leren tepelplakkers met een mesh body en draag als extraordinary fashion wear. Heb je een spannend avondje uit? VoyeurX is een graag geziene gast op erotische feesten, draag de leren nipple covers in combinatie met je sexy party outfit en weet elke blik te raken. Hoe je de tepelplakkers ook maar wenst te dragen, combinatie mogelijkheden genoeg!

Tepelplakkers en sexy accessoires

VoyeurX wil een inspiratiebron zijn voor elke vrouw die van erotiek en kink houdt en voorkeur geeft aan luxe en stijl. Wij willen alleen het allerbeste voor jou, we willen prachtige erotiek, sexy klasse, mooie kink op de mooiste manier. Alle tepelplakkers zijn zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en handgemaakt van de beste materialen. Naast de leren nipplecovers bieden wij ook andere luxe sexy accessoires aan zoals; bdsm collars, leren maskers, sm zweepjes en meer… Ontdek alle sexy accessoires & leren lingerie nu bij VoyeurX.

Let's stay in touch

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, ontvang een € 10 shoppingvoucher voor je volgende aankoop.

arrow&v
Ik shop voor:
footer_marble_bg.jpg

Betaal gemakkelijk met:

OVER VOYEUR X

Wij verzenden via:

SERVICE

Veilig winkelen:

TIPS & ADVIES

VOLG ONS

© Voyeur X, 2019