Strings online kopen?

Een sexy string is een verwennerij voor je bilpartij en een must voor je sexy garderobe. Onze sexy strings zijn handgemaakt van de allerbeste materialen en een lust voor het oog. Zet je billen in de spotlights met een prachtige sexy string van leer. Hou jij van provoceren? Kies dan voor een bondage string met open kruis. Met ons ruime string assortiment kun je alle kanten op. Daarnaast zorgen wij bij VoyeurX voor een snelle en discrete levering zodat het ontvangen van je bestelling altijd een cadeautje is.

Strings binnen de slaapkamer en daarbuiten

Elegant, luxe en met oog voor detail; dat is waar VoyeurX voor staat. Zowel binnen de slaapkamer als daarbuiten scoren de sexy strings erg hoog. Draag een kinky string op je favoriete erotische feest en weet elke flirtende blik te raken. Met een uitdagende sexy string van hoge kwaliteit leder sta jij al snel in het middelpunt van belangstelling. Wij houden van bij VoyeurX van veelzijdigheid, willen alleen het allerbeste voor jou en ons doel is dat je een sexy indruk maakt op je toeschouwer(s), waar je ook bent.

Strings in grotere maten

Voor de sexy dames onder ons met een maatje meer die houden van fetish lingerie, hebben wij sexy strings op maat. Omlijst je prachtige intieme zone in leren straps om de spanning verder op te voeren. Ben jij opzoek naar sexy underwear voor in de slaapkamer of zoek jij een bondage string voor een fetish feest? Geen probleem; bij ons vind je een ruime assortiment sexy lingerie voor grote maten, dé perfecte aanvulling op je sexy garderobe.