Een bdsm pakje is spannend, provocerend en sexy tegelijkertijd. Een sm pakje moet teasen, een luxe look & feel geven en je sm fantasieën prikkelen. Stap binnen in de wereld van bdsm en verrijk je spel met een prachtig bdsm setje van zacht comfortabel leer.

Een sm pakje voor tussen de lakens

Draag een leren pakje in de slaapkamer, verras je geliefde en til je erotische spel naar een hoger niveau. Wil jij je geliefde verwennen met een bdsm pakje van vegan leer of kies jij voor een luxe sm setje vervaardigd uit eerste klas echt leder? Bij VoyeurX ben je voor leren pakjes aan het juiste adres. Onze ruime bdsm collectie is een lust voor het oog en vervaardigd uit de beste materialen. Elegant, luxe en oog voor detail; dat is waar VoyeurX voor staat. Voel je sexy, neem de controle of laat deze juist los en bereik nieuwe hoogtes van plezier.

Een sm pakje buiten de slaapkamer

Waarom zou je een sm pakje alleen in het boudoir dragen als je er ook daarbuiten mee kunt pronken? Tijdens een sexy club avond kun je een bdsm setje combineren met een doorzichtige body voor een geklede look of provoceer met niets eronder op je favoriete kinky feest. Dames die graag erotische feesten bezoeken, willen zien en vooral gezien worden. Met een bdsm pakje vervaardigd uit comfortabel eerste klas leder sta jij als snel in het middelpunt van belangstelling. Wij houden bij VoyeurX van veelzijdigheid en willen graag dat je een meesterlijke indruk maakt, waar je ook bent of welk (rollen)spel je ook speelt.