Leren string dames kopen

Een leren string is een verwennerij voor je bilpartij en een must voor je sexy garderobe. Onze kinky creaties zijn handgemaakt van de allerbeste materialen en een lust voor het oog. Zet je billen in de spotlights met een prachtige string van leer. Hou jij van provoceren? Kies dan voor een exemplaar met een open kruis en laat weinig aan de verbeelding over. Met ons ruime assortiment kun je alle kanten op. Daarnaast zorgen wij voor een snelle en discrete levering zodat het ontvangen van je bestelling altijd een cadeautje is.

Leren strings binnen de slaapkamer en daarbuiten

Elegant, luxe en met oog voor detail; dat is waar VoyeurX voor staat. Zowel binnen de slaapkamer als daarbuiten scoren de leren strings erg hoog. Draag een string van leer tijdens een erotisch avondje uit en voel je sexy en ondeugend. Met een uitdagend exemplaar van hoge kwaliteit leder sta jij al snel in het middelpunt van belangstelling op een fetish feest. Wij houden van bij VoyeurX van veelzijdigheid, willen alleen het allerbeste voor jou en ons doel is dat je een sexy indruk maakt op je toeschouwer(s), waar je ook bent.

Leren strings grote maten

Voor de sexy dames onder ons met een maatje meer die houden van lingerie, hebben wij leren strings op maat. Omlijst je prachtige intieme zone in leren straps om de spanning verder op te voeren. Of je nu opzoek bent naar een leren string om je lover mee te verassen of zoek je een kinky exemplaar om te stralen op een fetsh feest? Geen probleem; bij ons vind je een ruim assortiment plussize lingerie op maat, dé perfecte aanvulling op je sexy garderobe.