Leren body kopen?

Wil jij je lover verwennen met een body van leer of ben jij opzoek naar een riemenbody om te stralen op een fetish feest? Dan ben jij bij VoyeurX aan het juiste adres. In body harness worden je vrouwelijke vormen prachtig omlijst en voel jij je ultra sexy. Met ons ruime assortiment kun je alle kanten op. Daarnaast zorgen wij bij VoyeurX voor een snelle en discrete levering zodat het ontvangen van je bestelling altijd een cadeautje is.

Leren body binnen en buiten de slaapkamer

Een leren body weet als geen ander de juiste toon te zetten tijdens een hete nacht in de slaapkamer. Maak je lover gek van verlangen als je een sexy avond een nog heter einde brengt. Maar waarom zou je een riemen body alleen binnen in het boudoir dragen als je er ook daarbuiten mee kunt pronken? Tijdens een sexy club avond kun je de leather body combineren met erotische lingerie voor een geklede look. Of provoceer met niets eronder op je favoriete fetish feest.

Leren body grote maten

Voor de sexy dames onder ons met een maatje meer die houden van leren lingerie, hebben wij een leren lingerie body speciaal op maat gemaakt. Wil jij je lover verassen met een bondage body harness? Of zoek jij een leren body voor een erotisch feest? Geen probleem! Bij ons vind je een ruim assortiment plussize lingerie op maat, dé perfecte aanvulling op je sexy garderobe.