Ruilen & retourneren

Retour van artikelen

We hopen dat je tevreden bent met je aankoop van Voyeur X. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn of het artikelen willen ruilen, neem dan contact op via bestellingen@voyeurx.nl. Na bevestiging kun je de desbetreffende artikelen retourneren.

 

 

Op welke wijze?

Stuur het artikel inclusief aangehechte prijskaartjes en andere toebehoren binnen 14 dagen na ontvangst retour naar:

 

Voyeur X t.a.v. Retouren
Kruisplein 312

3012 CC Rotterdam

 

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na de leveringsdatum. Het staat Voyeur X vrij om artikelen die buiten de bovengenoemde termijn worden geretourneerd, al dan niet te accepteren. Alle items moeten worden teruggestuurd in hun originele staat inclusief aangehechte kaartjes en andere toebehoren. 

Voyeur X accepteert geen geretourneerde artikelen die ten tijde van de retourzending beschadigd waren, gedragen zijn of waarvan de etiketten zijn verwijderd. Als u een bestelling ontvangt, waarbij een etiket van een artikel ontbreekt, dient u ons nog dezelfde dag te informeren, mocht u het artikel willen ruilen/retourneren. We adviseren u ten zeerste om uw bestelling onmiddellijk na ontvangst grondig te controleren, alvorens u de etiketten en labels verwijdert. Om hygiënische redenen kunnen wij intieme producten zoals tepelcovers niet retour nemen. Wij vragen u om uw Voyeur X aankopen (string, slip, etc) over uw eigen lingerie te passen.

Houd er rekening mee dat wij geen aansprakelijkheid voor geretourneerde artikelen aanvaarden. Verpak en verzegel uw retourartikel(en) zorgvuldig, gelieve in de originele doos. Wij raden u aan om het retourartikel(en) per aangetekende post te verzenden en het bewijs van verzending te bewaren.  Tevens raden wij u aan om de retourzending via een transporteur te versturen die een zogenaamd tracking-nummer verstrekt, zodat u ervan verzekerd bent dat het niet verloren gaat. Alle verzendkosten met betrekking tot het retourneren van het pakket aan Voyeur X moeten vooraf betaald worden en komen voor uw eigen rekening. Houd er rekening mee dat internationale douaneheffingen en omzetbelastingen voor verzendingen buiten de EU niet worden vergoed.

 

Terugbetaling

Als je pakket is ontvangen door Voyeur X, wordt je terugbetaling binnen 5-10 werkdagen verwerkt, afhankelijk van de gekozen betaalmethode en de verwerkingstijd van de betreffende bank of creditkaartmaatschappij.

Ruilen van een verkeerd of beschadigd artikel

Indien u een verkeerd of beschadigd artikel heeft ontvangen, vragen wij u dit binnen 7 dagen na ontvangst naar ons terug sturen. Graag ontvangen wij tevens van u een e-mail met daarin vermeld:  het verkeerde of beschadigde artikel dat u wilt ruilen en uw persoonlijke order nummer. U ontvangt hierop een bevestigende mail van ons, waarna wij zo snel mogelijk, na ontvangst van uw retourzending, een vervangend artikel naar u zullen toe sturen.
Als wij het verkeerde of een beschadigd artikel hebben verstuurd, is de retourzending kosteloos. Wij zullen u dit voorgeschoten bedrag vergoeden. Beschadigde artikelen worden alleen geaccepteerd als de artikelen beschadigd bij de klant zijn afgeleverd. Alle beschadigde geretourneerde artikelen worden gecontroleerd en artikelen waarvan wij van mening zijn dat de beschadigingen te wijten zijn aan reguliere slijtage, worden niet als beschadigd geaccepteerd. Ruilen is mogelijk als het desbetreffende artikel op voorraad is. Indien mogelijk kunnen artikelen op verzoek worden gerepareerd. Op reparaties geven wij geen garantie.

 

Voyeur X behoudt zich het recht voor om dit beleid te wijzigen, met name wanneer de wetgeving wordt gewijzigd. Bezoek deze pagina regelmatig zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent. Voortgezet gebruik van onze website betekent dat u deze wijzigen aanvaardt.

Let's stay in touch

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, ontvang een € 10 shoppingvoucher voor je volgende aankoop.

arrow&v
Ik shop voor:
footer_marble_bg.jpg

Betaal gemakkelijk met:

OVER VOYEUR X

Wij verzenden via:

SERVICE

Veilig winkelen:

TIPS & ADVIES

VOLG ONS

© Voyeur X, 2019