Woorden schieten te kort bij de schoonheid van de allereerste collectie van de Fetishion collectie. De collectie is gemaakt van geperst kalfsleer, gesneden met een laser en heeft een vrouwelijk en sierlijk design. 

De collectie is gemaakt als sexy showtopper, voor vrouwen die graag gezien willen worden. Draag in combinatie met een zijde blouse, een strakke jurk of draag het over je vrouwelijke silhouet in boudoir. Exclusiviteit en luxe spatten van de collectie af, hoe je de stukken ook wenst te dragen je zal ongetwijfeld een blijvende indruk achterlaten!

FETISHION 'Lilly'

Voor inspiratie van het patroon is er gebruik gemaakt van bloemmotieven, namelijk de lelie.

Deze vrouwelijke bloem is te zien in de gehele 'Lilly' collectie.

Ook zijn er elementen uit de Rococco-stijl verwerkt in het prachtige lasercut design. Deze stijl wordt gekenmerkt door haar sierlijkheid, elegantie, charme en speelse erotiek. Dit maakt het design ongebruikelijk vrouwelijk en elegant. 

In de stukken uit deze allereerste collectie genaamd 'Lilly' kun je je schoonheid op een krachtige doch vrouwelijke manier laten zien. Elk stuk uit de collectie is ontworpen met oog voor detail. 

Je lichaam word door elk ontwerp sensueel en comfortabel omhelst door hoogwaardig, geperst kalfsleer. Tegelijkertijd is het materiaal erg sterk en behoudt het zijn vorm tot in perfectie. 

 

Ook aan de maatvoering van de 'Lilly' collectie is zorgvuldig aandacht besteed. De verstelbare leren bandjes zorgen voor een optimale, flexibele pasvorm en maken het mogelijk de stukken aan te passen aan jouw lichaamsvorm. Door de zogehete "easy sizing" is elk ontwerp uit de Fetishion collectie verstelbaar van maat 34 tot maat 42.

Met grote trots presenteren we de Fetishion 'Lilly' luxe lingerie collectie,

een collectie om verliefd op te worden..

Betaal gemakkelijk met:

Wij verzenden via:

Veilig winkelen:

logo_webshopkeurmerk.png

OVER VOYEUR X

SERVICE

TIPS & ADVIES

VOLG ONS

  • Instagram
  • Facebook
sdclogo.png

© Voyeur X, 2019

Let's stay in touch

Krijg toegang tot de nieuwste collecties, lingerie inspiratie en special events via onze nieuwsbrief.