KINKY LINGERIE

Zowel binnen als buiten de slaapkamer scoort de kinky lingerie hoog. Draag de kinky lingerie in het boudoir of als sm pakje en til je bondage spel naar een hoger niveau. Daarnaast is VoyeurX een graag geziene gast op erotische feesten; draag als kinky kleding naar jou favoriete fetish feest of voeg nét dat kinky randje toe aan je alledaagse kleding en draag de kinky lingerie als extraordinary fashion wear.

Kinky lingerie kopen?

VoyeurX wil een inspiratiebron zijn voor elke vrouw die van kinky lingerie houdt en voorkeur geeft aan luxe en stijl. Kinky lingerie is sexy, stoer en vrouwelijk tegelijkertijd. Elk items is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en handgemaakt van de beste materialen. De kinky lingerie heeft een adjustable fit en door de verstelbare leren 'straps' beschikt elk ontwep altijd over de perfecte pasvorm voor iedere vrouw. De kinky lingerie collectie(s) bestaan uit leren bh's, leren strings, leren jarretelgordels, en sexy rokjes. Daarnaast bieden wij een ruim aanbod sexy accessoires zoals; bdsm collars, sexy tepelplakkers, sexy maskers, sm zweepjes en meer...

Kinky lingerie style tips

Zowel binnen als buiten de slaapkamer scoort de kinky lingerie van VoyeurX erg hoog. Combineer de leren straps met je luxe lingerie, de kinky lingerie geeft je lingerie outfit een stoere look en voegt nét dat kinky randje toe of draag de kinky lingerie als sm pakje en til je bondage spel naar een hoger niveau. De lingerie van VoyeurX is ook als kinky kleding te dragen naar je favoriete erotische (fetish) feest, daarnaast is de kinky lingerie ook te dragen als extraordinary fashion wear en maakt je alledaagse outfit net even iets meer kinky. Hoe je de leren lingerie ook maar wenst te dragen, combinatie mogelijkheden genoeg!

Let's stay in touch

Krijg toegang tot de nieuwste collecties, lingerie inspiratie en special events via onze nieuwsbrief.

Betaal gemakkelijk met:

OVER VOYEUR X

Wij verzenden via:

SERVICE

Veilig winkelen:

logo_webshopkeurmerk.png

TIPS & ADVIES

VOLG ONS

© Voyeur X, 2019