Open strings van hoogwaardige kwaliteit

Een open kruis string is een verwennerij voor je bilpartij en een must voor je sexy garderobe. Een string met open onderkant moet teasen, een luxe look & feel geven en je erotische fantasieën prikkelen. Een open string is extra spannend door het open kruis design en laat weinig aan de verbeelding over. Een string open kruis is een lust voor het oog en vervaardigd uit de beste materialen. Met ons ruime assortiment open kruis strings kun je alle kanten op. Daarnaast zorgen wij bij VoyeurX voor een snelle en discrete levering zodat het ontvangen van je bestelling altijd een cadeautje is. Shop je liever offline? Bezoek dan één van luxe erotiek winkels bij jou in de buurt waar VoyeurX te koop is.

Open string kopen online?

Een open string wordt gekenmerkt door uitdagende openingen bij het kruis die net iets ‘meer’ laten zien dan een normale string. Een kruisloze string van leer is dan ook de ultieme verleiding tool voor de zelfbewust vrouw, die niet schuw is van een beetje provoceren. Zowel binnen de slaapkamer als daarbuiten scoren de open strings van VoyeurX erg hoog. Draag een open kruis string van leer naar je favoriete erotische feest en weet elke flirtende blik te raken. Met een uitdagend exemplaar van hoge kwaliteit leder sta jij al snel in het middelpunt van belangstelling. Wij houden van bij VoyeurX van veelzijdigheid, willen alleen het allerbeste voor jou en ons doel is dat je een sexy indruk maakt op je toeschouwer(s), waar je ook bent. Welk string met open kruis je ook kiest, een oogverblindende entree is gegarandeerd!

Open strings grote maten

Voor de sexy dames onder ons met een maatje meer die houden van open strings, hebben wij een string met opening op maat. Omlijst je prachtige intieme zone in een string met open kruis om de spanning verder op te voeren. Ben jij opzoek naar open kruis string voor in de slaapkamer of zoek jij een string met open onderkant voor een fetish feest? Geen probleem; bij ons vind je een ruim assortiment bondage lingerie op maat, dé perfecte aanvulling op je sexy garderobe.