De Fetishion collectie is ontworpen als sexy showtopper, voor vrouwen die van luxe houden en graag gezien willen worden. De collectie is trendsettend, veelzijdig en dé perfecte combinatie tussen Fetish & Fashion.

Het sierlijke lasercut design weet je vrouwelijke vormen op sexy wijze te benadrukken. Ieder ontwerp uit de Fetishion collectie is handgemaakt van premium kalfsleer, op speciale wijze geperst en gesneden waardoor de fijne verbindingen supersterk zijn.

Eigenaresse Melanie wil met haar exclusieve ontwerpen erotiek tot een onderdeel van de dag maken. De exclusieve items uit de Fetishion collectie zijn perfect te combineren met je alledaagse kleding & voegen een erotisch randje toe aan je fashion look. Wanneer de avond valt kun je de exclusieve lasercut items dragen tijdens een erotische avondje uit of sexy nacht in de slaapkamer met je lover.

Exclusiviteit en luxe spatten van de Fetishion collectie af. Hoe je de items uit deze collectie ook maar wenst te dragen, je zal zonder twijfel een blijvende indruk achterlaten.