BDSM LINGERIE

Met de lingerie van VoyeurX til jij je bondage spel naar een hoger niveau. Draag de bondage lingerie als bdsm lingerie of sm pakje en breng jouw bondage spel naar ongekende, meesterlijke hoogtes. Alle items zijn uniek ontworpen met oog voor detail, handgemaakt van de beste materialen en geschikt voor jouw bondage rollenspel. Houd jezelf niet langer in spanning, onderwerp je in de naam van de liefde en ontdek hieronder de verschillende collectie(s) van VoyeurX.

BDSM lingerie kopen?

BDSM lingerie style advies

De bdsm lingerie van VoyeurX is niet alleen voor binnen, maar ook voor buiten de slaapkamer. We houden bij VoyeurX van veelzijdigheid en willen graag dat je een meesterlijke indruk maakt, waar je ook bent of welke rol(lenspel) je ook speelt. Draag als bdsm lingerie en breng jouw bondage spel naar ongekende, meesterlijke hoogtes. Heb je een spannend avondje uit? VoyeurX is een graag geziene gast op fetish feesten. Draag je bdsm lingerie als kinky kleding en alle ogen zullen op jou gericht zijn. Hoe je de bdsm lingerie van VoyeurX ook maar wenst te dragen, combinatie mogelijkheden genoeg!

BDSM lingerie & luxe (SM) accessoires

VoyeurX wil een inspiratiebron zijn voor elke vrouw die van erotiek en kink houdt en voorkeur geeft aan luxe en stijl. Wij willen alleen het allerbeste voor jou, we willen prachtige erotiek, sexy klasse, mooie kink op de meest luxe manier. Alle bdsm lingerie is zorgvuldig ontworpen, handgemaakt van de beste materialen en geschikt voor jouw bondage rollenspel. Naast de leren lingerie bieden wij ook luxe (BDSM) accessoires zoals; bdsm collars, tepelplakkers, leren maskers, sm zweepjes en meer... Ontdek kinky lingerie & sexy accessoires online bij VoyeurX.

Let's stay in touch

Krijg toegang tot de nieuwste collecties, lingerie inspiratie en special events via onze nieuwsbrief.

Betaal gemakkelijk met:

OVER VOYEUR X

Wij verzenden via:

SERVICE

Veilig winkelen:

logo_webshopkeurmerk.png

TIPS & ADVIES

VOLG ONS

© Voyeur X, 2019