BDSM LINGERIE

Bdsm lingerie weet als geen ander de juiste toon te zetten tijdens een spannende avond. Of jij je dominant of juist onderdanig wilt opstellen, je kunt je helemaal uitleven met onze ruime bdsm lingerie collectie. Verrijk je sm pakje met een bijpassende bdsm collar of zweepje en breng jullie spel naar ongekende hoogtes.

BDSM lingerie kopen?

BDSM lingerie style advies

De bdsm lingerie van VoyeurX is niet alleen voor binnen, maar ook voor buiten de slaapkamer. We houden bij VoyeurX van veelzijdigheid en willen graag dat je een meesterlijke indruk maakt, waar je ook bent of welke rol(lenspel) je ook speelt. Draag als bdsm lingerie en breng jouw bondage spel naar ongekende, meesterlijke hoogtes. Heb je een spannend avondje uit? VoyeurX is een graag geziene gast op fetish feesten. Draag je bdsm lingerie als kinky kleding en alle ogen zullen op jou gericht zijn. Hoe je de bdsm lingerie van VoyeurX ook maar wenst te dragen, combinatie mogelijkheden genoeg!

BDSM lingerie & luxe (SM) accessoires

VoyeurX wil een inspiratiebron zijn voor elke vrouw die van erotiek en kink houdt en voorkeur geeft aan luxe en stijl. Wij willen alleen het allerbeste voor jou, we willen prachtige erotiek, sexy klasse, mooie kink op de meest luxe manier. Alle bdsm lingerie is zorgvuldig ontworpen, handgemaakt van de beste materialen en geschikt voor jouw bondage rollenspel. Naast de leren lingerie bieden wij ook luxe (BDSM) accessoires zoals; bdsm collars, tepelplakkers, leren maskers, sm zweepjes en meer... Ontdek kinky lingerie & sexy accessoires online bij VoyeurX.

Let's stay in touch

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, ontvang een € 10 shoppingvoucher voor je volgende aankoop.

arrow&v
Ik shop voor:
footer_marble_bg.jpg

Betaal gemakkelijk met:

OVER VOYEUR X

Wij verzenden via:

SERVICE

Veilig winkelen:

TIPS & ADVIES

VOLG ONS

© Voyeur X, 2019