BDSM COLLARS

Na één blik op onze luxe bdsm collars zul je een dringende behoefte voor overgave voelen. Wij hebben een ruime collectie bdsm collars en er zit vast een prachtig exemplaar voor jou tussen. Til je bondage spel naar een hoger niveau met een bdsm halsband van VoyeurX. Houd jezelf niet langer in spanning en onderwerp je in de naam van de liefde, ontdek hieronder alle bondage halsbanden van VoyeurX.

Bdsm collars Style tips

De luxe bdsm collars van VoyeurX zijn niet alleen voor binnen, maar ook buiten de slaapkamer. We houden bij VoyeurX van veelzijdigheid en willen graag dat je een goddelijke indruk maakt, waar je ook bent. Met de bdsm collars en andere sexy accessoires van VoyeurX til je je bondage spel naar een hoger niveau. Heb je een spannend avondje uit? VoyeurX is een graag geziene gast op erotische (fetish) feesten, draag de bdsm  halsband als kinky accessoire in combinatie met je sexy party outfit. Ook als extraordinairy fashion wear scoren de halsbanden hoog, ze voegen nét dat kinky randje toe aan je fashionable look. Hoe je de bdsm collar ook maar wenst te dragen, combinatie mogelijkheden genoeg!

 

Bdsm Collars en luxe accessoires

VoyeurX wil een inspiratiebron zijn voor elke vrouw die van erotiek en kink houdt en voorkeur geeft aan luxe en stijl. Wij willen alleen het allerbeste voor jou, we willen prachtige erotiek, sexy klasse, mooie kink op de mooiste manier. Elke bdsm collar is zorgvuldig ontworpen en handgemaakt van de beste materialen. Naast de bdsm collars bieden wij ook andere luxe (BDSM) accessoires zoals; tepelplakkers, leren maskers, sm zweepjes en meer... Ontdek alle sexy accessoires & kinky lingerie nu bij VoyeurX.

Let's stay in touch

Krijg toegang tot de nieuwste collecties, lingerie inspiratie en special events via onze nieuwsbrief.

Betaal gemakkelijk met:

OVER VOYEUR X

Wij verzenden via:

SERVICE

Veilig winkelen:

logo_webshopkeurmerk.png

TIPS & ADVIES

VOLG ONS

© Voyeur X, 2019